Om Mig

Välkommen till min blogg. Jag heter Sebastian, studerar tredje året informationsteknik och är allmänt mycket intresserad av IT och allt annat som har med datorer och datorvärlden att göra. Här på min blogg kommer jag inom den närmaste framtiden att presentera olika nyheter; både nya program och bra och användbara appar. Här kommer du också att få läsa om aktuella saker när det gäller datorer, nyheter inom IT , nya spel och allt annat som berör datorvärlden. På fritiden sysslar jag också med mycket annat.

Om Mig

Mina fritidsintressen

Tyvärr hinner jag inte med så mycket fritidsaktiviteter som jag skulle vilja hinna med. Jag gillar att gå på bio och det blir i åtminstone en biokväll i veckan. Gillar science fiction och riktiga rysare. Försöker också hinna med lite musik. Är mycket musikintresserad och håller också på med lite egen musikproduktion. Det finns många bra program på datorn som man kan utnyttja när det gäller musik. Även dem kommer jag att berätta mer om på den här bloggen. En annan sak jag gillar att göra när jag har lite extra ledig tid, det är att laga god mat. Jag gillar att inhandla bra råvaror som jag sedan fixar till världens gourmetmat. Mina föräldrar brukar säga att jag borde ha valt kockyrket i stället för IT.

Min familj består för tillfället av min flickvän och våra två gamla taxar. Tycker om att efter jobbet gå ut med hundarna. I bor i en förort och riktigt runt husknuten finns en stor skog där det är härligt att gå. Där kan jag även ha hundarna lösa och jag kan ibland ta en joggingtur där med dem. Tillsammans med min tjej försöker jag även besöka gymmet så ofta det går, men tyvärr blir det alltför sällan. Under ungdomen blev det ett pass där flera gånger i veckan men nu tar studielivet ganska mycket tid så man måste ibland välja bort träningen .

Älskar att resa

Om Mig

Under semestrarna brukar vi försöka resa runt i världen så mycket vi bara hinner och har råd. Har under de senaste åren besökt många intressanta länder och till favoriterna hör stora fina New York, som vi alltid återvänder till. Ett annat ställe på jorden som jag gillar är London och dit åker jag rätt så ofta . Det ligger på rätt så nära avstånd och dit är det kul att åka över en helg eller så. Är rätt så äventyrlig av mig och brukar inte köpa färdiga paketresor utan väljer ofta spännande platser och köper allt som oftast mitt boende först på platsen. På det sättet tycker jag att man får allra mest ut av en resa. Reser ofta med min tjej och vi har aldrig ännu råkat ut för något tråkigt.

Hoppas du skall tivas på min blogg, välkommen!