Datorer och teknik

Några nya WordPress plugins som kan vara användbara

Är du en av dem som regelbundet använder WordPress på din blogg eller på hemsidan? Får du ut maximalt av din WordPress-webbplats eller kunde du få mer ut av den?? För att redigra i WordPress finns det bra verktyg, men de har sina begränsningar. Som tur finns det hjälp att få. Det finns många verkligt bra plugins till WordPress som fått väldigt många och bra rekommendationer. Många av dem är dessutom helt gratis att använda. Med hjälp av bra plugins kan du lätt få lite extra fart på din egen dator. Kom bara ihåg att ju mer plugins du har desto långsammare blir sajten.

Några nya WordPress plugins som kan vara användbara

Plugins

Fundera först vilka dina behov är och du kommer säkert att hitta plugins som är just för dig. Och installera inte sådana plugins som du inte förstår dej på, dem kommer du alldeles säket inte att ha någon nytta av. Här kommer några som jag gillar själv och som jag enbart läst bra om:

Rich Snippets

Rich Snippets är ett super effektivt, enkelt och fiffigt sätt att förbättra din ranking på Google och få fler klick på din webbsida från dessa sökmotorer. Den här pluginen skapar så kallad rich snippets, som är en kortare version av din egen webbsida som syns i sökmotorernas resultatlistor. Den här pluginen gör dig mycket mer synlig på fältet när man jämför med konkurrenterna genom att denna betygsätter dig med både stjärnor, lite bilder och andra grejjer .

TinyMCE Advanced

Med pluginen TinyMCE Advanced har du möjlighet att göra mycket fint på din sida. Du kan fixa utseendet som du själv tycker och kanske lägga lite till, eller ta lite bort och arrangera knapparna som du vill. Kanske lägga till några funktioner i den så som stöd för att enkelt skapa och lägga till tabeller och fler valmöjligheter för listor. Du har också möjlighet att ändra sidans typsnitt och storleken på texterna.

Fancier Author Box

Om du är en bloggare som jag, kommer du verkligen att gilla pluginen Fancier Author Box. Fancier Author Box presenterar super snyggt alla dina skrivda inlägg med en liten snygg biografi, samt en lista öve dina senaste inlägg och gör länkar direkt till de sociala medierna.

Slideshow

Om du till exempel gillar att göra dina egna YouTube-videon på nätet är pluginen Slidehow kul och just för dej. Med den kan du enkelt skapa exakt hurudana bildspel du vill ha, till och med flera videon på varje sida, där du kan fixa dina egna bilder och din text och dina YouTube-videor. Du kan också ändra bakgrundsfärg och den fungerar även på alla datorer, på surfplattorna och via mobilen.